Anja Jaspers

Pedagogisch medewerker

Sinds september 2020 werk ik bij KDV ’t Toverbosch. I.v.m. de uitbreiding met de 2e locatie in Rucphen ben ik onderdeel geworden van het ontzettend leuke en gezellige team.

Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Anja Jaspers en ik woon in Rucphen samen met mijn man Ton en 3 poezen. We hebben een dochter Nina die inmiddels woont, werkt en studeert in Amsterdam. Samen zijn we eigenaar van het oude gemeentehuis in Rucphen waarin een lijstenmakerij (Lijst IN), een kunstgalerie (Galerie TON) en een restaurant/ijssalon is gevestigd. We wonen in een appartement op de bovenste etage. Mijn man werkt in de lijstenmakerij en ik verzorg op de achtergrond de administratie. Samen organiseren we evenementen en exposities in onze galerie.

Ik ben inmiddels ruim 19 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik geniet er ontzettend van om deel uit te mogen maken en bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er per kind gekeken wordt wat er nodig is om verder te ontwikkelen en er vooral samen een fijne tijd van te maken op het kinderdagverblijf. Ik maak graag tijd vrij om op vakantie te gaan, een goed boek te lezen, lekker uit eten te gaan, zelf te koken of aan yoga te doen.