Wie zijn wij

Welkom bij ’t Toverbosch

Kinderopvang ’t Toverbosch heeft in september 2016 haar deuren geopend in basisschool ’t Bossche Hart in Bosschenhoofd. Wij, Danielle en Jorinda, hebben onze krachten en ervaringen gebundeld en we zijn onze droom achterna gegaan: Een eigen kinderdagverblijf!
Inmiddels werken we met een mooi team van lieve en gedreven pedagogisch medewerkers en proberen we van elke dag een feestje te maken met de kinderen. We hebben inmiddels ook een goedlopende BSO en vanaf januari 2021 starten we een nieuwe locatie dagopvang in de Sint Martinusschool in Rucphen. En daar zijn we ontzettend trots op!

Een prachtige ruimte in de school, veel leuke plannen en ideeën en vooral heel veel enthousiasme en goede zin: Wat een avontuur!
We zijn een kleinschalige kinderopvang met één kinderdagverblijf- groep en één BSO groep.
Omdat er veel vraag is naar flexibele opvang hebben we voor deze insteek gekozen: Je kunt bij ons opvang afnemen op de momenten die voor jullie nodig zijn: Geen vaste dagdelen, geen verplichte vaste uren. Wil je wel een vaste opvangdag: Ook geen probleem natuurlijk!
Voorschoolse opvang, dagopvang, naschoolse opvang én vakantie opvang: Je kunt bij ons terecht!

Meer over ons

Flexibele opvang

Voorschoolse opvang

Naschoolse opvang

Dagopvang

Uk & Puk

Kleinschalig

Ruime openingstijden

Gunstige tarieven

Voor alle soorten

kinderopvang

Bij Kinderopvang ’t Toverbosch verzorgen we alle soorten kinderopvang. Of het nu gaat om reguliere dagopvang, voorschoolse en naschoolse opvang of echt flexibele opvang, bij ons bent u aan het juiste adres.