Danielle Docx

Eigenaresse

Mijn naam is Danielle Dockx en sinds September 2016 mag ik mij samen met Jorinda eigenaar noemen van Kinderopvang ’t Toverbosch in Bosschenhoofd. In 2018 hebben wij de BSO, gevestigd in basisschool ’t Bossche Hart, overgenomen. Op deze manier mogen wij ons samen met de school een kindcentrum noemen.Ook hebben wij een 0-4 groep sinds januari 2021 in de Sint Martinus school in Rucphen.
U kunt begrijpen dat ik trots ben op wat er staat, twee mooie locaties met een fantastisch team aan pedagogisch medewerkers.

Nadat ik de opleiding onderwijsassistente had afgerond ben ik een droom achternagegaan, werken als vrijwilliger in een kindertehuis in Suriname. Eenmaal terug in Nederland ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb ik heel wat ervaring opgedaan. Tijd om een volgende droom achterna te gaan, een eigen kinderdagverblijf en zo is ’t Toverbosch ontstaan.

Iets over mezelf; Geboren en woonachtig in Bosschenhoofd, samen met mijn man en dochtertje Jip. Naast mijn werk vind ik het fijn om bij vrienden te zijn, heerlijk borrelen of een avondje op stap. Tegen een dagje weg of op vakantie gaan met mijn gezin zeg ik ook geen nee, het liefst doen we dit in de zomer en winter.